COMPRAR

Descobreix els beneficis de lo natural i recupera el teu ritme amb Esencia de la Cruz®

Realitzada a base d'Àrnica, Harpagofito, hipèric, Menta i 5 extractes més, que aconsegueixen un tractament més efectiu i prologant.

Descobrir més
cremas esencias la cruz

¿Per què Esencia de la Cruz®?

Gràcies als seus extractes naturals, Esencia de la Cruz® ofereix propietats que promouen un sentit de benestar després del massatge.

Extractes naturals

crema a base d'extractes naturals com l’Àrnica, hipèric i Harpagofito.

Revitalitza el teu cos

Ajuda a revitalitzar el cos perquè res t'aturi

Alta concentració

Posseeix una composició amb alta concentració dels seus principis actius, per aconseguir una major eficàcia.

Base d'olis

Per la seva base d'oli d'oliva verge extra i gira-sol, hidrata i lubrica la pell, a més d'afavorir la ràpida absorció.

Sense parabens ni pegs

La seva fórmula és lliure de substàncies químiques, evitant efectes secundaris en la pell i l'organisme.

Ideal per fisioterapeutes

Garanteix al pacient un millor resultat després del massatge, tenint cura de la principal eina de treball dels experts del sector, les seves mans.

500ml 34,99€
250ml 21,99€
75ml 11,99€
Els principis actius de Essència de la Cruz® són extractes naturals de plantes                      recollides directament del camp, que sense perdre la seva essència t'ajudarà ...

La composició ideal per a tu

La base de la crema és oli d'oliva verge extra i oli de gira-sol.Els principis actius i els seus beneficis principals són:

  • Extracte de hipèric
  • Extracte d'àrnica
  • Extracte de harpagòfit
  • Oli essencial de menta
  • Oli essencial de clau
  • Oli essencial de cajeput
  • Oli essencial de farigola
  • Aloe vera
  • Oli essencial d'espígol
  • Oli essencial de romaní
Esencia de la Cruz® ha estat creada pel reconegut terapeuta i acupuntor David Sánchez, gràcies a la seva constància durant més de dos anys d'estudis i proves, ha aconseguit obtenir un producte amb base natural, efectiu i competitiu.
En el treball del dia a dia, David trobava a faltar un producte que pogués donar un millor benestar en el ritme diari a les persones i va pensar que era necessari crear un producte elaborat a base d'extractes de plantes naturals per ser aplicat en qualsevol part del cos tant per fisioterapeutes, com per un mateix a casa a través d'un fàcil massatge.
Va ser llavors quan va decidir fer un estudi de marques i cremes, valorar ingredients, composicions, eficàcia, formats, preus i amb tota l’informació es va posar a treballar amb l'únic propòsit d'aconseguir una crema, capaç d'ajudar a totes les persones a revitalitzar el seu cos.
Durant molt de temps, va analitzar, va barrejar components i va provar la seva pròpia crema veient les deficiències que tenia, però va prosseguir amb tenacitat i fe fins a trobar la fórmula final i ideal de Esencia de la Cruz®.
Una fórmula amb tots els seus elements naturals, sense substàncies tòxiques i amb la filosofia que sempre va creure, "oferir un bon producte a un preu raonable" i amb l'únic fi d'ajudar a les persones a millorar el seu cos.

Distribuidores

Disposem d'una important xarxa de distribuïdors a tot Espanya, per portar Esencia de la Cruz® a tot arreu.

ContáctanosObbaraHouse S.L. en compliment de la llei orgànica15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal l'informa que les dades de caràcter personal incloses en l'anterior formulari i dins del seu correu electrònic seran tractades i incorporades als nostres fitxers amb la finalitat de gestionar les sol·licituds rebudes. És el cas que la informació sol·licitada pateixi alguna modificació li demanem ens ho comuniqui per escrit a ObbaraHouse S.L. per procedir a la modificació de les dades.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari a través de la seva navegació. Si continues navegant acceptes el seu ús. Política de cookies Ok